top of page

voor wie

Zit je vaak in je hoofd, ervaar je in het dagelijks leven stress, slapeloosheid, depressie, weinig motivatie? De onderliggende oorzaak van deze symptomen kunnen bij traumatische ervaringen liggen, soms zijn het ervaringen die wij zelf nog bewust herinneren maar vaak zitten er ook ervaringen bij die zijn opgeslagen in het lichaam. Al vergeten wij het soms met ons hoofd, het lichaam slaat alles op. Vooral wanneer er geen gelegenheid is geweest om de traumatische gebeurtenis of ervaring te verwerken. Dit komt vaak voor omdat in deze tijden van leven in zo’n hoog tempo simpelweg niet genoeg aandacht en tijd aan onszelf wordt gegeven. Zo sta je continu onder druk zonder ontlading. Ook hebben we zelf niet in de gaten hoe onprettige ‘’kleine’’ alledaagse gebeurtenissen invloed hebben op ons lichaam en geest waardoor het zich opstapelt en zich uit in lichamelijke, mentale en emotionele klachten.

Lijst met klachten die het gevolg van stress en trauma als oorzaak kunnen hebben:

-dagelijks stress

-niet lekker in je vel voelen

-slapeloosheid

-depressie

-futloos, ongemotiveerd

-schuldgevoel

-gevoel van minderwaardigheid

-snel geïrriteerd raken

-woede aanvallen

-burn out

 

Een belangrijke eerste stap is je bewust worden van je klachten en er bij stil te staan om daarna op zoek te gaan naar een oplossing.

Breathwork sessies bieden een oplossing door te werk te gaan met ons meest oude en mooiste geneesmiddelen: ons lichaam en onze adem.

bottom of page