top of page

BRTT en TRB sessie

Desert

BRTT, body remembers trauma

Vrij door het leven met behulp van een trauma release sessie:

De sessie van in totaal ongeveer 3 uur bestaat uit twee delen.

Een BRTT (body remembers trauma therapy) gedeelte en een TRB (trauma release breathwork) gedeelte.

Wat is BRTT?

Jouw lichaam is een intelligent systeem waar een hoop in zit opgeslagen zonder dat jij je daar bewust van bent. Jarenlang opgebouwde stress, angst, woede, frustratie en trauma uit gebeurtenissen en het dagelijks leven zitten er in vast. Dit zorgt voor meerdere mentale en fysieke klachten.

Door de speciaal ontwikkelde lichaamsgerichte BRTT technieken komen deze opgeslagen emoties naar boven waarna het losgelaten kan worden en je lichaam terug kan keren naar de natuurlijke staat van rust, ontspanning en balans. Zowel dagelijks stress als chronische spanning kan worden opgelost.

Wat met praten vaak niet te vinden is zoekt het lichaam tijdens de BRTT zelf op zonder dat je daar bewust naar op zoek moet gaan.

Mountains in Clouds

Trauma release breathwork

Wat is TRB?

In de trauma release breathwork sessie krijg je toegang tot 7 van de snelste en meest effectieve ademhalings technieken die er zijn. De sessie is speciaal ontworpen om door alle lagen van lichamelijke en geestelijke pantsering door te breken waarna je alles kan loslaten wat je lichaam en geest niet meer dient. Het fijne is dat je ook niet zelf op zoek hoeft te gaan, jouw lichaam weet direct te vinden wat er die sessie los gelaten dient te worden.

Met als resultaat een bevrijding op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau.

 

Deze complete sessie is een ontzettend effectieve manier om meer vrijheid, geluk en energie in je leven te gaan ervaren.

Deze privé sessie duurt zo'n 3 uur en kost €200,-

Ook is het mogelijk  om de sessie met zn tweeën te doen voor €300,- dus €150,- per persoon. Vanwege de persoonlijke aandacht en de intensiteit van de sessie is het niet mogelijk om meer dan twee personen  tegelijk te behandelen.

bottom of page